Een droom komt uit

29 juli 2020 om 21:00 uur · Christel Ruijgrok · Blog


Een droom is vandaag uitgekomen! Vandaag hebben we gewerkt aan de opname van ons nummer 'Alles' in de studio van Angelo Bombrini. Een geweldige ervaring! Het is nog niet af, maar het gaat heel mooi worden.

Het nummer 'Alles' hebben we geschreven begin 2020, toen wij in Suffolk in Engeland waren. We hebben daarna uren gewerkt aan de tekst en de muziek. Net zolang gesleuteld totdat alles op zijn plek viel.

We wilden 'Alles' heel graag opnemen in een professionele studio. En die wens ging vandaag in vervulling! Met behulp van Pieter Vermeulen en Angelo Bombrini hebben we vandaag een goede basis gelegd voor iets moois. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

We kunnen niet wachten om het af te maken en het resultaat te laten horen.
Florian Super! Wanneer start de kaartverkoop voor de tour?!
31 juli 2020 om 11:44 uur ·
Dennis We zijn nog in onderhandeling met de Ziggo Dome 😀
31 juli 2020 om 16:12 uur
Rosemarie /mam Geweldig nieuws en ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Maar dat komt zeker goed. En wat fijn , dat Pieter Vermeulen, de gitaarleraar bereid was om mee te spelen. Hopelijk geeft dit weer inspiratie voor nieuwe nummers ? Veel succes en een dikke knuffel voor jullie beide.
30 juli 2020 om 14:50 uur ·
Christel & Dennis Bedankt mam! 😃 ^C
30 juli 2020 om 19:48 uur
Maria van der Geest In één woord FANTASTISCH! ......en blijf dus vooral Groots Dromen Christel en Dennis, dan zullen er nog vele mooie dromen werkelijkheid mogen gaan worden in jullie toekomst! Xxx
30 juli 2020 om 08:19 uur ·
Christel & Dennis Hoi Maria, Bedankt voor je aardige berichtje 😃 ^C
30 juli 2020 om 19:47 uur
Marie-José/Mam Geweldig wat jullie samen al hebben bereikt met jullie zelf geschreven en gecomponeerde nummer. Ik ben heel trots op jullie en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Een stukje heb ik al gehoord en dat was heel mooi. Succes !!Liefs!!
30 juli 2020 om 07:46 uur ·
Christel & Dennis Bedankt Marie-José! 😃 ^C
30 juli 2020 om 19:46 uur
Marie-José/Mam Geweldig wat jullie samen al hebben bereikt met jullie zelf geschreven en gecomponeerde nummer. Ik ben heel trots op jullie en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Een stukje heb ik al gehoord en dat was heel mooi. Succes !!Liefs!!
30 juli 2020 om 07:44 uur ·

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!