Single release Alles van Christel & Dennis: luister nu

27 oktober 2020 om 15:25 uur · Christel Ruijgrok · Blog


Het is zover: de release van de single Alles van Christel & Dennis op Spotify, YouTube en andere streamingdiensten. Er is achter de schermen enorm hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Luister nu!

Spotify
YouTube
Apple Music
Amazon Music
Deezer

"Alles"
Tekst en muziek: Christel & Dennis
Zang, gitaar: Christel & Dennis
Gitaar, bas: Pieter Vermeulen
Drums: Boaz-Isaak Mauritz
Productie: Angelo Bombrini, Husky Studio, Heerlen, LimburgHet verhaal achter Alles

Dit is het verhaal van Christel & Dennis, twee mensen die samen de mooiste plek op aarde vonden. Het nummer Alles gaat over de plek waar het ultieme geluk ligt. Waar dat ook is.

Voor Christel & Dennis uit Heerlen is 2020 een jaar waarin alles op zijn plek valt. Dennis begon met zingen. Christel speelt al lang gitaar en begon met het schrijven van muziek. Eindelijk, na zoveel jaar, kwam er een eigen nummer: Alles. Het idee is begin 2020 ontstaan tijdens een bezoek aan Engeland, een bestemming die voor hun beiden heel geliefd is.

"Eindelijk!" Dat was ook het eerste dat Pieter Vermeulen zei, de gitaarleraar van Christel en gitarist bij o.a. Volumia! en Rowwen Hรจze, toen hij Alles een paar maanden later voor het eerst kreeg te horen. Hij was direct enthousiast en stelde al snel voor om het nummer op te nemen.

De opname is gemaakt bij producer Angelo Bombrini in opnamestudio Husky Studio. Met Dennis op zang en Christel op gitaar en zang. Samen met Pieter Vermeulen op elektrische gitaar en bas en de talentvolle Boaz-Isaak Mauritz op drums. Het is mooier geworden dan ze ooit hadden kunnen dromen.

Christel: "Ongelofelijk dat zo iets persoonlijks nu iets geworden is, wat wij met iedereen willen delen. We zijn enorm dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. En we hebben de smaak te pakken, want inmiddels hebben we nog meer nummers samen geschreven."

Luister nu naar Alles van Christel & Dennis op Spotify, Apple Music, YouTube en alle bekende streamingdiensten.


Rob ( van Riet ) van Zelm Wow, fantastisch! Zijn jullie ook te boeken voor een optreden in Dordrecht?
28 oktober 2020 om 18:10 uur ·
Dennis Tuurlijk! Tegen een goede reiskostenvergoeding ๐Ÿ˜€
28 oktober 2020 om 21:22 uur
Marie-José, moeder van Dennis ,schoonmoeder van Christel. Vanaf het begin heb ik alles mogen meemaken Het resultaat is fantastisch. De muziek zit constant in mijn hoofd. De tekst is prachtig,want er is toch niets mooiers dan samen een plek te vinden waar je gelukkig bent. Dat dat" Alles" is,zegt genoeg over deze twee lieve en enthousiaste mensen. Ik ben vreselijk trots op ze
28 oktober 2020 om 09:03 uur ·
Dennis Dag moeders, bedankt voor deze mooie woorden! Daar doe je het als zoon allemaal voor ๐Ÿ˜€
28 oktober 2020 om 21:23 uur
Riet Duykers Wow, dit is echt alles. Tekst, gitaren, zang en prachtige tekening single. Ik ga deze delen en jullie avontuur krijgt vervolg, zeker weten.
27 oktober 2020 om 21:41 uur ·
Dennis Dank je wel! We gaan het meemaken! ๐Ÿ˜€
28 oktober 2020 om 21:23 uur
Tessa Wat een geweldig nummer is het geworden. En wat een fijne melodie zit erin. Verheug me nu al op meer.
27 oktober 2020 om 21:00 uur ·
Dennis Dag Tessa, bedankt voor je reactie. Als het aan ons ligt, volgt er snel meer ๐Ÿ˜€
27 oktober 2020 om 21:12 uur

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!