Komt er nog nieuwe muziek van Christel & Dennis of was dit het?

02 februari 2021 om 14:47 uur · Christel Ruijgrok · Blog


2020 was het jaar waarin Dennis en ik samen muziek gingen maken en ons nummer 'Alles' uitbrachten. Maar was dit het nu eigenlijk? Of gaat er nog nieuwe muziek komen van Christel & Dennis?

2020, het jaar van Alles

Begin 2020 schreven Dennis en ik het nummer Alles. We kregen de kans om het nummer op te nemen in een studio en brachten het uit op de bekende streamingdiensten zoals Spotify. Een hele bijzondere ervaring, waarop vele leuke reacties kwamen.

Een Kerstnummer: Deze Kerst is van jou en mij

Terwijl iedereen zat te spetteren bij z'n zwembad in de zomer van 2020 dacht ik al aan Kerstmis. Een eigen Kerstnummer, zou dat niet geweldig zijn? Ik begon te schrijven en samen met Dennis maakte ik het nummer Deze Kerst is van jou en mij, waarvan eind 2020 een akoestische versie verscheen.

Nieuwe muziek van Christel en Dennis

De grote vraag is natuurlijk: Komt er nog nieuwe muziek van Christel & Dennis of was dit het? Ben jij ook zo benieuwd naar het antwoord? Dan zal ik je niet langer in spanning houden! Er gaat zeker nog meer nieuwe muziek komen. We maken nog steeds samen muziek en hebben veel ideeën voor nieuwe nummers.

Wat sommigen weten is dat we in 2020 nog een nummer hebben geschreven. Het heet: 1 Woord. We willen dit heel graag met jullie delen, dus hopelijk gaat dat binnenkort gebeuren. Onlangs zijn we begonnen met een nieuw nummer, dus we zitten zeker niet stil.

Was dat samen muziek maken een leuke corona-activiteit? Absoluut. Maar we vinden het zo leuk om samen muziek te maken, dat ik er vanuit ga dat als corona ooit voorbij is we echt niet zomaar zullen stoppen. En moet je je voorstellen dat er ooit een moment komt dat we weer mogen optreden. Dan gaan we dat toch zeker doen!Van Alles en nog wat

In mijn blog Christel & Dennis over Engeland, The Scallop en het grootste geluk heb ik meer verteld over ons nummer Alles en hoe dit nummer is ontstaan tijdens een bezoek aan Engeland. Behalve muziek maken, is Dennis in 2020 ook gaan tekenen. Hij tekende de schelp, The Scallop, die we gebruikten voor de coverart van ons nummer Alles.

We lieten posters drukken en daar bleef het niet bij. Onlangs werd ik benaderd om een product te testen van Studentendrukwerk. Daar heb ik een full-color afdruk op hout laten maken, op Berkenplex whitewash om precies te zijn. De bestelling ging voorspoedig en het resultaat is erg mooi geworden, zoals je kunt zien op de foto. De kwaliteit van het hout is erg goed. Een poster op papier is leuk, maar voor aan de muur is een afdruk op hout natuurlijk veel mooier.
Luister naar Alles via Spotify of andere streamingdiensten. Vind je het leuk? Voeg het nummer dan toe aan je favorieten!


Maria Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 1.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757
24 maart 2024 om 11:33 uur ·
Mam Marie-José. Geweldig dat jullie samen zoveel plezier hebben om samen muziek te maken. Ik ben trots op jullie en wens jullie heel veel succes
03 februari 2021 om 22:03 uur ·
Ton meijers Wat leuk! Veel succes!
03 februari 2021 om 16:28 uur ·
Henriëtte Wat een mooi verhaal en toi toi toi met het maken van nieuwe nummers. Ben benieuwd 🙏🏻☺️
02 februari 2021 om 21:56 uur ·

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!