Prijsvraag: Doe mee en win het boek Go See The Kangaroos

22 maart 2020 om 15:56 uur · Christel Ruijgrok · Blog


Om deze zonnige en toch sombere dagen door te komen, kun je nu mee doen aan een prijsvraag van Christel & Dennis en het boek Go See The Kangaroos winnen. Het enige wat je hoeft te doen is het verhaal Een eiland voor mijzelf van Dennis te lezen op onze nieuwe site en antwoord te geven op de volgende vraag: Welk eiland wil Dennis voor zichzelf houden? Plaats je antwoord uiterlijk dinsdag 24 maart 2020 in een reactie op dit bericht om kans te maken op de prijs.

Go See The Kangaroos is geschreven door Dennis en gaat over een bijzondere rondreis door Australië. Doe mee!Charlie Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 4.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757
14 april 2024 om 12:21 uur ·
Christel & Dennis En de winnaar is... Valerie Baijens. Gefeliciteerd met het winnen van het boek ´Go See The Kangaroos´! Bedankt iedereen voor het insturen van antwoorden en leuke reacties :) Het juiste antwoord is: de Kerguelen, een eilandengroep die behoort tot de Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden . Er wonen alleen ongeveer dertig wetenschappers in de enige plaats/hoofdstad Port-aux-Français. Een fascinerende bestemming waar je alleen kunt komen per boot en laten we zeggen dat dat geen reis is van 'slechts' enkele dagen... Voorlopig dus zelfs voor doorgewinterde avonturiers als Floortje Dessing en Tom Waes nog iets te uitdagend!
25 maart 2020 om 20:25 uur ·
Sander Welk eiland het is? Dat houdt hij wijselijk voor zichzelf.
25 maart 2020 om 07:05 uur ·

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!