Valletta, hoofdstad van Malta

13 juni 2020 om 19:49 uur · Christel Ruijgrok · Foto's
Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Valletta, de hoofdstad van Malta. Tussen deze twee plaatsen gaat een ferry, die je een mooie overtocht bezorgt. Ziet het er niet sprookjesachtig uit, net voor zonsondergang?

En denk ik aan Malta, dan denk ik aan het nummer Chameleon van de Maltese zangeres Michela. Zij deed mee met het Eurovisie Songfestival 2019. Luister ook naar onze cover van Chameleon.

Valletta
Malta


Charlie Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 4.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757
14 april 2024 om 12:24 uur ·
Port en Porto Portwijn en de Portugese stad Porto ... meer weergeven
0
Pelikanen voeren in The Entrance Bij Lake Tuggerah in The Entrance v ... meer weergeven
0
Heliostaat Maankwartier De nieuwe stationsomgeving van mijn ... meer weergeven
0
Scallop The Scallop is een prachtig kunstwe ... meer weergeven
0
Business as usual in New York Het straatbeeld van New York is een ... meer weergeven
0
Niet Manhattan, maar Mainhattan Mijn eerste indruk van Frankfurt am ... meer weergeven
0
Griekse likeuren in alle kleuren Misschien niet de meest authentieke ... meer weergeven
0
Verdwaald in IJsland Je kunt IJsland helemaal rondrijden ... meer weergeven
0
Sky Garden Londen De meeste mensen die Londen bezoeke ... meer weergeven
0
Nieuw en oud in Warschau De meeste mensen die een citytrip n ... meer weergeven
0
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Zodat je niets hoeft te missen. Nu aanmelden
Alle foto's op deze pagina zijn eigendom van Christel & Dennis. De foto's zijn uitsluitend op aanvraag te gebruiken en/of delen voor commerciële doeleinden. Voor niet-commerciële doeleinden is delen toegestaan onder vermelding van: Christel & Dennis, www.christelendennis.nl. Heb je vragen over het gebruik van foto's?
Neem contact op

© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!